Sayfalar

June 27, 2014

ANI YAŞA





Pek çok kişi kişisel gelişim kitaplarının gereksiz, zaman kaybı olduğunu düşünür. Bende son zamanlarda olumsuz örneklerine denk gelince (özellikle yabancı yazarların kötü çevirilerden dolayı kitapların beklenen faydayı sağlayamaması gibi) bu tarz kitapları tercih etmeyi bırakmıştım. Okumaktan kaçındığım kişisel gelişim kitaplarına bir şans vermemi sağlayan kitap "Carpe Diem" oldu.

June 25, 2014

Beauty is a full time job:)


                                                   BB Cream: Missha M BB Cream
                                                   Pudra: Chanel Mat Lumiere
                                                   Rimel: Lancome Hypnose
                                                   Ruj: Yves Saint Laurent 06
                                                   Allık: Versace
                                                   Makyaj Çantası: Bershka


Blogun ilk post konusu "Güzellik" oldu :)

Güzellik deyince de akla ilk gelen makyaj oluyor. Bende makyaj çantamda olmazsa olmazları sizlerle paylaşmak istedim. Uzun uzadıya ürünleri açıklamayacağım  ama Missha  bb cream'den bahsetmeden de geçmek istemiyorum.
Makyajda temel ürün (makeup essential for me ) benim için Missha M Perfect Cover BB Cream. Bu zamana kadar kullandığım tüm bb kremler içinde en iyisi. Hem cildimi nemlendiriyor, hem de pek çok fondötene göre daha iyi kapatıyor. Başta diğer bb kremler gibi sonuç alacağımı düşünüyordum ama beni şaşırttı. Sabah işe gitmeden önce sürüyorum ve akşama kadar cildimde kalıyor. Ayrıca yağlanmada yapmıyor. Birde en güzel yanı,  içeriğinin bitkisel olması. Bende keyifle kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Sizde yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz..

Sevgiler:)
HLL








June 24, 2014

Merhaba!



Herkese Merhaba!
İki kız kardeş, kısa bir süre önce hayata dair beğendiğimiz, ilgi duyduğumuz, esinlendiğimiz, gözlemlediğimiz her şeyi sizinle paylaşmak için bir blog sayfası açmaya karar verdik. Amacımız sadece moda ve güzelliğe dair paylaşımlarda bulunmak değil, mekan, tasarım, mimarlık, yeme-içme, sağlık..kısacası gözlemlediğimiz her ayrıntıyı "zoom" lamak.

Kısaca bahsedelim kim bu kızlar?

Mry 1987 doğumlu. Endüstri mühendisi oldu ama ona yetmedi şimdi bir yandan kendi işinde çalışıp bir yandan Yeditepe Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine devam ediyor.Sanat ve kültür bağımlısı, her konuda bilgi sahibi şahsiyet:)

Hll küçük kardeş :) 1990 doğumlu. Bilkent Üniversitesi'nde hukuk eğitimini tamamlayıp mesleğe adımı attı. Modaya olan ilgisinin yanında yeni şeyler üretmekten ve tasarlamaktan hoşlanıyor:)

                                                                ***
who are these girls?

Mry born in 1987. She is an Industrial Engineer. She both works as a self-employed and study architecture in Yeditepe University. She loves art and culture, read more and able to express an opinion on every topic:)

Hll born in 1990. After graduated from Law Faculty From Bilkent University, she stepped to the profession life. She is addicted with fashion and also loves tring something new and design :)