Sayfalar

June 24, 2014

Merhaba!



Herkese Merhaba!
İki kız kardeş, kısa bir süre önce hayata dair beğendiğimiz, ilgi duyduğumuz, esinlendiğimiz, gözlemlediğimiz her şeyi sizinle paylaşmak için bir blog sayfası açmaya karar verdik. Amacımız sadece moda ve güzelliğe dair paylaşımlarda bulunmak değil, mekan, tasarım, mimarlık, yeme-içme, sağlık..kısacası gözlemlediğimiz her ayrıntıyı "zoom" lamak.

Kısaca bahsedelim kim bu kızlar?

Mry 1987 doğumlu. Endüstri mühendisi oldu ama ona yetmedi şimdi bir yandan kendi işinde çalışıp bir yandan Yeditepe Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine devam ediyor.Sanat ve kültür bağımlısı, her konuda bilgi sahibi şahsiyet:)

Hll küçük kardeş :) 1990 doğumlu. Bilkent Üniversitesi'nde hukuk eğitimini tamamlayıp mesleğe adımı attı. Modaya olan ilgisinin yanında yeni şeyler üretmekten ve tasarlamaktan hoşlanıyor:)

                                                                ***
who are these girls?

Mry born in 1987. She is an Industrial Engineer. She both works as a self-employed and study architecture in Yeditepe University. She loves art and culture, read more and able to express an opinion on every topic:)

Hll born in 1990. After graduated from Law Faculty From Bilkent University, she stepped to the profession life. She is addicted with fashion and also loves tring something new and design :)















No comments:

Post a Comment